Шеф Андре Токев влезе в затвора за 7 месеца и бе

...
Шеф Андре Токев влезе в затвора за 7 месеца и бе
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев призна всичко за престоя си в затвора

Шеф Андре Токев влезе в пандиза за 7 месеца и бе пуснат след 4 месеца и 16 дни. Излежа си наказването и си взе поуката, както и самият той призна наскоро.

Припомняме ви, че през ноември 2021-ва година той бе заловен да кара пийнал колата си и единствено по джанти и призна виновността си. По всичко проличава, че надареният готвач е подготвен да приказва за този голям житейски урок. Направи го във " Вечерното шоу " на Георги Любенов по Българска национална телевизия.

" Когато започнах да сготвям за 300 индивида в пандиза, това ме върна в годините, в който бях стажант. Тогава готвехме в тези остарели фурни и огромни тави. Отново бе предизвикателство да направиш нещо от нищо, т.е. от малко артикули да сготвиш нещо положително, нещо хубаво и качествено. Започваш да забравяш.

За мен хората в пандиза, преди всичко са хора. Всеки има своите проблеми. Не ме интересуваше доста кой защо лежи. Имах доста приятни диалози с някои от тях, които лежаха дружно с мен.

По едно време разбираш този човек, с който до момента си приказвал, че лежи за еди какво си. Тогава оставаш изцяло шокиран. Виждаш, че този пандизчия има две страни. Хората, с които споделях в " колежа " ( визирайки пандиза - б.а.) бяха готини, доста забавни. Позитивната страна на пандизчиите, с нея се срещнах, а отрицателната им страна не желая да я познавам ", показа Токев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР